När man tappar en rödbeta i ett vattenglas…

…så kan man upptäcka något alldeles superfint. Lilja tappade en inlagd rödbetsskiva i sitt glas med vatten och vattnet fick snabbt en fantastiskt fin rosa färg, rosalila! Men vattnet tog ingen smak direkt. Så här är ett tips om man vill bjuda på ett vackert rosa vatten, doppa en rödbeta från en burk i. Pimpa upp med hallon eller något annat bär- eller fruktbit!

Alltså, jag tycker färgen är så himla fin!! Men man kanske blir förvånad när det inte smakar saft!? Eller vad tror ni. Kolla in kulören, så happy rosa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s