Om Sara

Hej! Jag som skapar innehållet i denna blogg och driver varumärket Make it happy heter Sara Ljungdahl Holst och är verksam i Stockholm. Jag har flera års erfarenhet från marknadsavdelningar inom inredning, mode, böcker, färg och bygg. Sedan jag startade Make it happy på allvar våren 2016 har jag utfört flera olika typer av illustrationsuppdrag och du kan se flera av dom i min Portfolio. Detta är något jag brinner extra mycket för, men jag konsultar just nu även inom produktion och originalframställning.

Läs mer om vad jag kan hjälpa till med på min presentationssida, här.

Uppdragsförfrågningar illustration & produktion

Oavsett om du hör av dig från företag som gillar min illustrationsstil, eller som privatperson, vill jag gärna höra vad jag kan hjälpa till med inom illustrationsområdet. Du är lika välkommen att kontakta mig då du eller företaget du arbetar på behöver snabb och professionell hjälp med att ta fram annonser, broschyrer, skyltar eller digitalt material.  Varmt välkommen att skicka din förfrågan till sara@makeithappy.se eller använd kontaktformuläret nedan.

F-skattsedel

Självklart har Make it happy F-skattsedel!

Om bloggen

Eftersom min passion är att vara kreativ inom en rad många olika områden, allt från att illustrera, renovera möbler, skapa pyssel & inredningsdetaljer och påta i trädgården, mixar jag dessa kategorier i bloggen. Detta är min uppsamlingsplats för allt som gör mig glad helt enkelt. I’m believing in making it happy!

Sara

Illustrationer & grafisk design

Hemsida: https://saraljungdahlholst.wixsite.com/makeithappy

Webshop: www.makeithappy.se

Facebook: Make it happy

Instagram: makeithappybysara

Här kan du ställa din fråga!

4 thoughts on “Om Sara

 1. Och nu har du en ny fan, från Finland, likasinnad inredningsstil. Nu har jag insnöat mig på tapeter, hittar gamla rullar som min man får sätta upp… De senaste projektet var vår lilla toa som fick en tapet av Laura Ashley från 1991, nu målar jag taket vitt i badrummet, stickar ylletröjor till barn och vänner, pärlar och virkar mormorsrutor 🙂
  Tackar för inspirationen och har nu subscribat 🙂

  Gilla

  • Hej Filippa! Tack så jättemycket för dina fina ord. Låter härligt med dina pågående projekt! Visst är det roligt med flera olika projekt på en gång, man kan ta tag i det som man vill för stunden 😀

   Tack igen och ha en riktigt fin sommar!

   Gilla

 2. Hej

  Snälla hjälp mig! Min dotter har valt tapeten jordgubben från boråstspeter men jag hittar inte ”rätt” rosa, vi är inne på 5e prov burken nu, vilken färg/ ncs kulör har du använt till din byrå?

  Evigt tacksam om du svarar

  Mvh/Camilla

  Gilla

  • Hej Camilla! Det ser inte ut som jag svarat dig här, men visst fick du mitt svar på din fråga inne i inlägget vid den omtapetserade byrån? Hoppas att ni hittat rätt rosa kulör nu.

   Bästa hälsningar Sara

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s