Prislista för privatpersoner

Förutom att jag älskar att skapa och illustrera, tycker jag verkligen supermycket om tryckt material av olika slag och hjälper dig därför gärna med detta, oavsett om det gäller klassiska trycksaker som flyers, visitkort, inbjudningskort eller produkter som mobilskal, banderoller till fest, egenbrandade vinflaskor, musmattor, muggar, t-shirts med mera. Här nedan ser du några priser för dig som privatperson. Välkommen att höra av dig så ska vi se till att jag kan hjälpa dig med din idé! Mejl: sara@makeithappy.se

Visitkort

Jag fixar visitkort åt dig! Tryck på båda sidor, finns i olika pappersvarianter. Skicka ett mejl om du vill att jag hjälper dig med detta; sara@makeithappy.se

Visitkort, rektangulärt som översta bilden: Layoutförslag, två korrekturvändor, valfri enklare illustration (om du vill ha något mer än bara text). Produktion och frakt. Total leveranstid ca 10 dagar. 100 st kort. Från 1450:- ink. moms. 250 st kort Från 1560:- ink. moms.

Inbjudningskort

Är det dags för bröllop, dop, 30-årsfest, 65-årsfest, barnkalas eller annan tillställning där du vill bjuda in nära och kära med ett fint, personligt inbjudningskort? Låt mig ta hand om produktionen av dina inbjudningskort. Jag tar fram en personlig liten illustration och sätter din valda text på framsidan och all nödvändig information på insidan. Kuvert ingår självklart. Om du har ont om tid hjälper jag dig att skicka iväg inbjudningarna också. Här nedan ser du prisexempel.

Dubbelvikt inbjudningskort: 13,9 cm x 10,7 cm. Tryck på framsida och inuti. Vita kuvert ingår. Layoutförslag, två korrekturvändor, valfri illustration. Produktion och frakt. Total leveranstid ca 20 dagar.

20 st kort. Från 1450:- ink. moms. 50 st. Från 1830:- ink. moms. 100 st. Från 2390:- ink. moms. Önskar du hjälp med att skicka korten tillkommer porto och 150:-/ 10 st.

Personlig tavla – handritad illustrerad bild

Att få en tavla som är skapad för hand med ett personligt motiv är något extra. Jag har under åren gjort flertalet specialbeställningar av illustrerade tavlor som man ofta skänkt som en unik present till någon man tycker om. Jag jobbar ofta med tusch men även med akvarell. Här kan jag hjälpa dig med en personlig gåva, illustrerad efter dina önskemål. Här är några exempel på tavlor jag fått i uppdrag att göra:

  • Namntavla, med barnets namn, födelsedatum och söta illustrationer
  • Par som firar bröllopsdag eller årsdag
  • Avtecknade foton på katter som lämnat jordelivet
  • En mix av avtecknat foto och egna tillägg av bortgången släkting
  • Tavla till barnrum med en mängd färgglada fiskar
  • Avtecknade foton och ett kul kollage av bilder till julkort
  • Avskedstavla till kollega som slutar på jobbet, roligt motiv som kollegan gjort sig ihågkommen för
  • Kostcirkeln/tallriksmodellen till förskolelärare

Här kan du se exempel på dessa beställningar.

Prisbilden varierar beroende på teknik men också detaljrikedom. Pris från 1000:- och uppåt. Tveka inte att höra av dig för pris på din idé. Vill du, så skaffar jag en passande ram och passpartout och ser till att du får en helt färdig tavla levererad. Leveranstid ca 10 dagar.  Pris på inramning plus ram/passpartout (ramens mått 30×40 cm), från 250:-. Mejla din förfrågan till sara@makeithappy.se